O nas

CHS d.o.o. (skupina ITIPO) je mednarodni distributer opreme in storitev IT, ki je s svojo dejavnostjo prisoten v državah srednje in jugovzhodne Evrope. Družba je bila ustanovljena leta 1997, danes pa ima podružnične pisarne na Hrvaškem, v Srbiji in v Sloveniji.

CHS d.o.o. želi svojim strankam ponuditi paleto tehnično naprednih in na trgu vodilnih izdelkov in rešitev, ki so komplementarne po funkcionalnosti ter skupaj sestavljajo učinkovito, varno in upravljivo infrastrukturo IT, zasnovano po meri zahtevnih organizacij in uporabnikov.

Med tehnologijami, ki so vključene v izdelke in rešitve, kot jih ponuja CHS d.o.o., so tudi te:

  • Virtualizacija (strežniki, aplikacije, namizja, podatkovne shrambe, ipd.)
  • Mrežno računalništvo in gruče
  • Varnost in doseganje skladnosti
  • Visoka raven razpoložljivosti; obnovitev v primeru katastrofe in varnostno kopiranje
  • Arhiviranje podatkov in konsolidiranje
  • Optimizacija in upravljanje infrastrukture IT in omrežij
  • Upravljanje storitev IT

CHS d.o.o. ponuja številne različne storitve, ki omogočajo ustvarjanje dodane vrednosti. Med storitvami so tudi razvoj trgov in prodajnih kanalov, podpora pri prodajnih procesih in procesih implementacije, trženje, izobraževanje in tehnična podpora.

Izobraževalne storitve so na voljo pri Izobraževalnem oddelku qSTC.

CHS d.o.o. ponuja tudi storitve prenosa tehnologij, ki omogočajo razvoj in napredovanje lokalnih panog IT.

Uspešna skupina se oblikuje skupaj s partnerji, udeleženimi v prodajnem kanalu, med katerimi so vodilni nacionalni in mednarodni sistemski integratorji in ponudniki rešitev z dodano vrednostjo.© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.