Članek je dodal: Neda Rosič | Datum objave: 2. Julij, 2012
Sorodne teme: IronKey
 

Razširite popolno varnost podatkov zdaj tudi na prenosne naprave s pomočjo brezplačnih storitev upravljanja.

Letne pomocijske akcije podjetja Imation IronKey


Podjetje Imation, znano po svojih blagovnih znamkah IronKey, MXI in Defender, je pripravilo posebne poletne promocije, ki vam bodo omogočile še boljšo zaščito/varnost podatkov na prenosnih napravah.

IronKey je najbolj varen USB pomnilniški ključek, ki vključuje AES 256-bitno strojno enkripcijo, spletni brskalnik Mozillo in možnost centraliziranega upravljanja poslovnih storitev v oblaku.

Od danes pa vse do 30. septembra lahko izkoristite naslednji promocijski akciji, ki vključujeta IronKey, MXI in Defender naprave:

  • 12 mesečno BREZPLAČNO uporabo IronKey storitev za upravljanje, ki gostujejo v Ironkey oblaku (cloud-based Enterprise Management) za vse NOVE  uporabnike, kupce IronKey pomnilniških naprav in količino do 27 naprav (storitve za dodatne naprave se plačajo)
  • 20% znižanje cen za MXI Stealth/Imation Defender H100 in H200 trde diske. Ti trdi diski se lahko uporabljajo kot samostojne naprave, lahko so tudi pod nadzorom centralizirane administracije ob uporabi ene ali dveh razpoložljivih platform za upravljanje: Imation Access Enterprise ali McAfee ePolicy Orchestrator.

Za dodatne informacije o nakupu navedenih naprav po promocijskih cenah oziroma za brezplačno testiranje IronKey Enterprise rešitev, se obrnite na elektronski naslov: prodaja@chs.si.

Več informacij o Imation Mobile Security platformi najdete na naslednji povezavi.  

 

Mini galería:

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.