Članek je dodal: Neda Rosič | Datum objave: 20. Januar, 2012
Sorodne teme: PHD Virtual
 

V omejenem časovnem obdobju lahko pri nakupu večkrat nagrajene rešitve za zaščito podatkov brezplačno pridobite tudi rešitev za celovito nadziranje. PHD Virtual Monitor je obsežna in celovita rešitev za nadziranje, namenjena virtualnim okoljem IT.

Novo! Pridobite si nagrajeno rešitev Data Protection in s tem brezplačno rešitev za celovito nadziranje - PHD Virtual Bundle


V omejenem časovnem obdobju lahko pri nakupu večkrat nagrajene rešitve za zaščito podatkov brezplačno pridobite tudi rešitev za celovito nadziranje. Na voljo je paket PHD Virtual Backup, ki vključuje PHD Virtual Backup and Replication in brezplačno izdajo izdelka PHD Virtual Monitor. Zdaj lahko za običajno ceno izdelka PHD Virtual Backup pridobite celovito rešitev za zaščito, nadziranje in upravljanje virtualnih okolij VMware in XenServer, ki jih boste zdaj upravljali hitreje, preprosteje in stroškovno učinkoviteje kot kdajkoli prej.


Večkrat nagrajena rešitev za zaščito podatkov + brezplačno nadziranje


Paket PHD Virtual Backup vključuje PHD Virtualove vodilne izdelke za zaščito podatkov, nadziranje in upravljanje, ki so zdaj na voljo v obliki ene, za uporabo preproste rešitve.


PHD Virtual Backup and Replication je integrirana rešitev za zaščito podatkov in obnovitev v primeru katastrofe, namenjena okoljem VMware vSphere in Citrix XenServer.


– Varnostno kopiranje za virtualne stroje, obnovitev in repliciranje.
– Preprečevanje podvajanja podatkov na strani vira.
– Vtičniki za upravljanje za vCenter in XenCenter.


BREZPLAČNO! PHD Virtual Monitor je obsežna in celovita rešitev za nadziranje, namenjena virtualnim okoljem IT.


– Nadziranje za virtualna in fizična okolja.
– Nadzorna plošča po meri velikih poslovnih okolij in izdelovanje poročil.
– Opozarjanje in avtomatizirano odpravljanje težav.


Paket PHD Virtual Backup je na voljo samo v omejenem časovnem obdobju in vključuje brezplačno kopijo izdelka PHD Virtual Monitor (omejitev enega izvoda na kupca).

 

Več informacij o ponudbi najdete na PHD Virtual strani.  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.