Članek je dodal: Administrator | Datum objave: 18. November, 2019
Sorodne teme: OpenStack
 

Želite obvladati tehnologijo »zasebnih oblakov« in ga tudi zgraditi na osnovi platforme OpenStack? Z udeležbo na izobraževanju boste med prvimi, ki boste pridobili tehnična znanja za najbolj razširjeno, odprto in hitro razvijajočo se »cloud« platformo.

Obvladajte tehnologijo gradnje »zasebnih oblakov« z OpenStack platformo


Želite obvladati tehnologijo »zasebnih oblakov« (private cloud) in ga tudi zgraditi  – tako kot stotine podjetij po vsem svetu na osnovi platforme OpenStack? Z udeležbo na izobraževanju, ki ga vodi izkušeni poznavalec OpenStack-a, boste med prvimi, ki boste pridobili tehnična znanja za najbolj razširjeno, odprto in hitro razvijajočo se »cloud« platformo.
 
Dejstvi, da Hewlett Packard uporablja OpenStack kot komponento za svoj javni oblak Hpcloud.com ali da se je velik telekomunikacijski operater Deutsche Telekom odločil, da izkoristi tehnologijo OpenStack, govorita sami zase. Podjetja in organizacije po vsem svetu spoznavajo vrednost rešitve OpenStack za svojo strategijo za oblak, zato je čas, da strokovnjaki za IT razširijo svoje znanje o operacijskih sistemih in virtualizaciji in se podučijo o platformah za oblak.


O OpenStack BootCamp tečaju


qSTC-jevo izobraževanje udeležence popelje naravnost v okolje OpenStack, zato lahko ti takoj ocenijo svoje primere uporabe in tudi izboljšajo zmogljivosti obstoječih namestitev. Udeleženci izobraževanja bodo pridobili izkušnje in znanje, ki ga potrebujejo za nameščanje, zagon in podporo delovanju oblakov OpenStack.

Izobraževanje, ki ga ponuja qSTC, je tridnevno izobraževanje OpenStack Cloud Fundamentals. Približno dva dneva izobraževanja sta namenjena OpenStack Compute (Nova) in Image Service (Glance), en dan pa OpenStack Object Storage (Swift).

Izobraževanja ponujajo praktične izkušnje s primeri iz resničnega sveta in izobraževanjem v laboratoriju, zato so izobraževanja omejena na največ 14 udeležencev. Običajno en predavatelj vodi izobraževanje, pomožni predavatelj pa skrbi za pomoč posameznim udeležencem.

 

Early Bird Registration: 15.11.2012 (1.190,00€+VAT)
2nd Early Bird Registration: 25.11.2012 (1.290,00€+VAT)
Registration deadline: 30.11.2012  

 
Pričetek tečaja: 5. December, 2012
Konec tečaja: 7. December, 2012
Kraj: qSTC Ljubljana
Cena: 1.390,00 €*; Early Bird Registration 25.11.2012 (1.290,00€)*
Oznaka tečaja: OSF
Trener: TBD
"Early Bird" registracija: 25. November, 2012
Zadnji rok za prijavo: 30. November, 2012
* Cena ne vključuje davka.

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.