Tema: PaloAlto
Novice |
16.06.2014, 03:34
Sorodne teme: PaloAlto

Uporaba aplikacij in poročilo o grožnjah

Uporaba aplikacij in poročilo o grožnjah omogočata analizo aplikacij in njihovo povezavo z cyber grožnjami znotraj podjetja. Poročilo povzema oceno prometa omrežja po celem svetu v več kot 5,500 organizacijah, kjer  je bilo opazovanih 2,100 aplikacij, 16,000 edinstvenih groženj in bilijon nevarnostnih zapisov.

Novice |
05.06.2014, 01:32
Sorodne teme: PaloAlto

Palo Alto Networks poroča rekordne poslovne rezultate v tretjem fiskalnem četrtletju 2014 in napoveduje reševanje sporov s podjetjem Jupiner

Dragi Palo Alto Networks Partner,

Pred nekaj minutami smo objavili naš dobiček za tretjino poslovnega četrtletja. Kot je to razvidno iz rezultatov, smo še enkrat prikazali moč našega timskega dela.

Nekateri ključni poudarki za Q3 vključujejo:

 

  • Trenutno delujemo z več kot $600m letno stopnjo prihodkov, ki še vedno rastejo do skoraj 50% letno,
  • Dodali smo največje število novih strank v zgodovini družbe v četrtletju,
  • Že tretjo leto zapored smo bili prepoznani kot vodilni po Gartner-ju v njihovi Enterprise omrežni požarni zid magičnega kvadranta,
  • Gostili smo izjemno uspešno Ignite uporabniško konferenco in
  • Zaprli smo pridobitev Cyvera-e in dodali strateško ponudbo za naše platforme in v našo ekipo pridobili blizu 50 najpametnejših strokovnjakov kibernetske varnosti na planetu.

 

Novice |
28.05.2014, 02:34
Sorodne teme: PaloAlto

Palo Alto Networks že tretjič zapored vodilni po Gartner-ju

Gartner, Inc. je pravkar izdal najnovejše poročilo za naprave požarnega zidu v poslovnih omrežjih (»Magic Quadrant for Enterprise Networks Firewalls«) in že tretje leto zapored se Palo Alto Networks pojavlja v kvadrantu vodilnih.

V poročilu Gartner navaja:

  • Proizvodi morajo podpirati tako razporeditev požarnega zidu na eni lokaciji v omrežju, kot tudi na velikih in/ali zapletenih napravah, pri tem pa je potrebno upoštevati tudi podružnice, večplastno demilitarizirane cone (DMZ) in (kar je vedno bolj pogosto) možnost upoštevanja virtualne različice
  • V letu 2018 bo več kot 75% podjetij še naprej iskalo rešitve za varnost omrežja od proizvajalcev, ki so različni od proizvajalcev omrežne infrastrukture

 

Novice |
15.04.2014, 10:24
Sorodne teme: PaloAlto

Palo Alto Networks in "Heartbleed"

"Heartbleed" hrošč v OpenSSL-u vsakomur omogoča, da dostopa do delov pomnilnika na SSL serverju, na katerem je hrošč še vedno prisoten in samo na ta način pride do preverljivih informacij drugih uporabnikov, kot so geslo, uporabniško ime, podrobnosti finančnih transakcij in podobno. Ime "Heartbleed" izhaja iz dejstva, da je mogoče naključno ukrasti 64KB pomnilnika skozi SSL "heartbeat"-e (sporočilo, ki si ga izmenjujejo uporabniki in server je, kako bi preverili , da je povezava še vedno aktivna).

Novice |
26.03.2014, 03:23
Sorodne teme: PaloAlto

Palo Alto Networks je pridobil Morta Security in podjetje Cyvera. Kaj ta pridobitev pomeni za PAN in za vas?

Zahvaljujoč tehnologiji, ki je prišla v njihovo last, bo Palo Alto platforma postala prvi komercialni sistem na svetovni ravni, ki bo mrežnim zaščitam omogočal možnost definicije varnostnih pravil na enem mestu, te pa bodo obrambno delovale proti modernim grožnjam in nevarnostim. Istočasno pa bo vključena tudi zaščita do vsakega posameznega računalnika.

Novice |
21.02.2014, 03:29
Sorodne teme: PaloAlto

Palo Alto predstavil najhitrejšo in najmočnejšo požarno pregrado!!

Palo Alto Networks, svetovni lider na področju enterprise varnosti, je predstavil model 7050 - najhitrejšo požarno pregrado nove generacije na svetu. Z vsemi vključenimi funkcijami požarnih pregrad kot so kontrole aplikacij, IPS, Antivirusom in Wildfire možnosti, PA-7050 ponuja konstantne visoke performance v primerjavi s konkurenco.

Novice |
11.02.2014, 12:44
Sorodne teme: PaloAlto

Brocade Vyatta 5400 vRouter brezplačni demo

Brocade ponuja široko ponudbo mrežnih virtualnih rešitev s svojo serijo Vyata VRouter in Virtual ADX produktov. Ti dve rešitvi omogočata podjetjem izgradnjo hitrih, učinkovitih in varnih omrežij v okoljih v katerih sta najpomembnejša fleksibilnost in avtomatizacija. 

 

Novice |
11.02.2014, 11:24
Sorodne teme: PaloAlto

Palo Alto Networks - rešitev za mobilno varnost

Palo Alto Networks je z novo verzijo softvera 6.0 prinesel kup novosti v svet računalniške varnosti. Ena od njih je pomoč pri reševanju problemov mobilne varnosti. 

Novice |
21.01.2014, 01:33
Sorodne teme: PaloAlto

Nova verzija PAN - OS 6.0 - še večja možnost odkrivanja cyber napadov

Z novo verzijo PAN-OS operativnega sistema, so Palo Alto Networks naprave postale še močnejše v borbi protiv sofisticiranim in kompleksnim grožnjam.

Novice |
29.11.2013, 03:57
Sorodne teme: PaloAlto

Vmware in Palo Alto združila moči

Palo Alto Networks in Vmware sta združila moči, da bi rešila problem varnostnih izzivov v cloud implementaciji. S tem Palo Alto Networks omogoča podjetjem razširitev možnosti za varnost naslednje generacije, katero so do sedaj uporabljali v svojem fizičnem okolju na dinamično cloud okolje. 

Novice |
27.08.2013, 03:14
Sorodne teme: PaloAlto

Identificirajte in blokirajte neznane grožnje

V skladu s poročilom IDC-ja Worldwide Quarterly Mobile Phone Tracker, je Android zadržal svojo prvo pozicijo v drugem kvartalu 2013 z 79,3 % deleža na tržišču, kjer je bilo prodanih 187,4 miljonov naprav. S tako visokim deležem na trgu, popularnost Android naprav postaja atraktiven cilj za cyber kriminalce. 

Novice |
08.07.2013, 03:25
Sorodne teme: PaloAlto

Spar Austria Group izbral Palo Alto Networks!

Palo Alto Networks ® je napovedal, da je SPAR Austria Group, eden največjih verig supermarketov v Avstriji in sosednjih državah, izbral in vključil Palo Alto Networks varnostne naprave za ugotavljanje in nadzor varnih aplikacij v svojem omrežju.

 

Novice |
11.06.2013, 01:37
Sorodne teme: PaloAlto

WildFire Platforma

Palo Alto Networks je napovedal objavo nove naprave za odkrivanje, analiziranje in preprečevanje APT (Advanced Persistant Threat Wildfire-a) prometa, ki omogoča postavljanje Wildfire usluge v zasebnem oblaku znotraj lastne omrežne infrastrukture. 

 

Novice |
15.04.2013, 11:13
Sorodne teme: PaloAlto

Palo Alto Networks Global Protect klient zdaj dostopen tudi za Android naprave

Pred nekaj dnevi smo objavili novico, da je GlobalProtect klient dostopen za iOS naprave. Palo Alto networks je objavil, da je stranka sedaj dostopna tudi za vse uporabnike Android mobilnih naprav. S to potezo je dodana stopnja varnosti, ki pokriva večino pametnih telefonov in tablic na svetu. 

Novice |
15.04.2013, 10:19
Sorodne teme: PaloAlto

Objavljen GlobalProtect klient za IOS naprave

GlobalProtect za iOS povezuje vašo iOS napravo za GlobalProtect gateway-em na Palo altu Networks požarne pregrade naslednje generacije, ki omogoča mobilnim uporabnikom uporabo prednosti na enterprise ravni. Aplikacija se avtomatsko prilagaja uporabniški lokaciji in se povezuje na optimalni gateway, ker bi uporabniku ponujala najboljšo predstavo za vse uporabnike in njihov promet, brez intervencije uporabnika. S tem se uporabnikom omogoča, da delajo varno in učinkovito na lokacijah izven pisarn. 

 

Novice |
28.02.2013, 11:28
Sorodne teme: PaloAlto

Poročilo o napadalski skupini APT1

Poročilo podjetja Mandiant, ki je analiziralo napade kitajske skupine imenujejo APT1. Rezultati so prav šokantni. Rešitve, ki jih ponujamo, vas lahko obvarujejo pred posledicami takih napadov in sicer požarne pregrade Palo alto s funkcionalnostjo Wildfire.

Več o funkcionalosti na naslednji povezavi.

Novice |
15.02.2013, 02:17
Sorodne teme: PaloAlto

V Gartnerjevem poročilu za leto 2013 Palo Alto še bolj povečal razliko pred zasledovalci.

V poročilu Gartner navaja: "Napredek v nevarnosti  požarnega zidu v povpraševanju za naslednje generacije požarni zid je zmogljivost. Kupci se morajo osredotočiti na kakovost in ne na količino, o značilnostih in R & R za sabo. Ta trg je zrel tudi za prodajalce in nove ponudnike. "

 

 

Novice |
08.01.2013, 11:48
Sorodne teme: PaloAlto

Kupite Palo Alto Networks PA - 5000 ali PA - 3000 in dobite drugega zastonj!

Kupite Palo Alto Networks PA - 5000 ali PA - 3000 in dobite drugega zastonj! Akcija velja do 31.7.2013

 

 

Novice |
07.01.2013, 03:57
Sorodne teme: PaloAlto

Kupite dva kosa Palo Alto Networks PA-500 in dobite tretjega zastonj

Kupite dva kosa Palo Alto Networks PA-500 in dobite tretjega zastonj. Akcija velja do 31.7.2013

 

 

Novice |
05.10.2012, 02:34
Sorodne teme: Citrix : PaloAlto

Citrix in Palo Alto Networks bosta sodelovala pri dostavi aplikacij preko omrežij naslednje generacije

Podjetje Palo Alto Networks je danes objavilo novico o sodelovanju s Citrixom, s katerim bo to partnerstvo pospešilo mrežno infrastrukturo oblakov v skladu z rastočimi zahtevami velikih uporabnikov.

Novice |
17.08.2012, 10:21
Sorodne teme: PaloAlto

Palo Alto Networks obvešča, da so njihovi uporabniki varni

Odkrita je bila nova kritična ranljivost v Adobe Flash Player na vseh platformah. Palo Alto Networks je že zaščitil svoje uporabnike.

Novice |
26.03.2012, 02:56
Sorodne teme: PaloAlto

Palo Alto Networks je na NSS Labsovem skupinskem preskusu požarnih zidov naslednje generacije prejel oceno »Priporočeno«

NSS Labs je preskusil požarna zidova Palo Alto Networks PA-5020 in PAN-OS 4.0.5, pri tem pa uporabili že četrto različico preskusa za požarne zidove naslednje generacije. PAN je blokiral tudi 95% napadov na odjemalske aplikacije pri preskusu.

Novice |
18.01.2012, 04:02
Sorodne teme: PaloAlto

Kaj je torej v ozadju požarnega zidu naslednje generacije in ali moramo to rešitev vzeti resno?

Požarni zid naslednje generacije podjetja Palo Alto Networks na novo postavlja pravila za nadzor omrežnega prometa.

Novice |
22.12.2011, 02:23
Sorodne teme: PaloAlto

Gartnerjev kvadrant vodilnih ponudnikov omrežnih požarnih zidov za velika poslovna okolja

Pri Gartnerju so objavili kvadrant vodilnih ponudnikov omrežnih požarnih zidov za velika poslovna okolja za leto 2011, v katerega so uvrstili tudi družbo Palo Alto Networks.

Novice |
24.10.2011, 09:32
Sorodne teme: PaloAlto

Prvi preskus požarnega zidu naslednje generacije v praksi

Požarni zid družbe Palo Alto Networks je na vrhu nakupovalnega seznama.

18.11.2014, 10:59
Sorodne teme: PaloAlto

Uspešno izpeljana Palo Alto Networks delavnica v Zagrebu

V Zagrebu smo dne, 12. 11. 2014 uspešno izvedli Palo Alto Networks delavnico za partnerje.

13.01.2012, 11:32
Sorodne teme: PaloAlto

60 minut z Nirom Zukom – v živo

Zakaj je lahko blokiranje socialnih strani najslabša IT odločitev? Odgovor bo razkrit na okrogli mizi, katere tema bodo socialna omrežja.

05.01.2012, 02:52
Sorodne teme: PaloAlto : Skybox

PAN in Skybox Security predavanje: Poenostavite upravljanje in nadzor požarnih pregrad

Spoznajte kako Skybox Security pomaga pri migraciji na požarne pregrade naslednje generacije.

14.03.2013, 02:43
Sorodne teme: PaloAlto

Perfect eval delavnica

Za partnerje Palo Alto, organiziramo delavnico z naslovom Perfect Eval workshop. Delavnica traja 5 šolskih ur in je sestavljena iz t.i teoretičnega in praktičnega dela.

 

11.01.2013, 01:50
Sorodne teme: PaloAlto

Pridružite nam se na Webinarju - Mesečna tema: Kako ustvariti prilagojene App-ID podpise in prilagojene podpise o nevarnostih

Pridružite nam se na Webinarju -  Mesečna tema: Kako ustvariti prilagojene App-ID podpise in prilagojene podpise o nevarnostih v sredo 16 januarja ob 10 h.

 

 

Novice |
16.01.2014, 05:28
Sorodne teme: PaloAlto

Vabilo na konferenco Ignite - Palo Alto Networks v Las Vegasu

V imenu našega vendorja Palo Alto Networks, Vas vabimo na mednarodno konferenco Ignite s področja informacijske varnosti, ki bo združila znanja in mnenja strokovnjakov z omenjenega področja. Potekala bo od 31. marca do 2. aprila 2014 v hotelu Cosmopolitan v Las Vegasu, ZDA. 

Novice |
09.12.2013, 04:54
Sorodne teme: PaloAlto : Arista

21. najmočnejših podjetij na področju omrežnih komunikacij

Portal NetworkWorld je objavil seznam 21. najboljših podjetij na področju omrežnih komunikacij. CHS Itipo s ponosom predstavlja tudi podjetja A10, Aristo, Brocade in Palo Alto Networks, ki jih ima naše podjetje v svojem prodajnem portfoliu. 

Novice |
27.03.2013, 03:36
Sorodne teme: IronKey : PaloAlto

Zavarujte sebe in svoje kliente, da ne bodo naslednjič pisali o vas !

V zadnjem času, številni slovenski mediji poročajo o vdorih v sisteme slovenskih bank. Tokrat za razliko od nekaterih primerov t.i. etičnih vdorov, v preteklosti, poročajo tudi o povzročeni materialni škodi, ki jo ocenjujejo na več kot 2 milijona € .  V takih primerih ne moremo govoriti, le o materialni škodi, ampak tudi o drugih negativnih posledicah, ki jih prinesejo taki dogodki za poslovanje neke institucije, do zmanjšanja zaupanje in posredno tudi do zmanjšanja števila klientov.

 

Novice |
28.11.2012, 11:58
Sorodne teme: IronKey : PaloAlto : Arista

CHS - ITIPO je bil zlati sponzor na konferenci INFOSEK 2012 v Novi Gorici

Sodelovali smo na sejmu informacijske varnosti INFOSEK 2012, ki je bil organiziran v Hotelu Perla v Novi Gorici. Sodobni poslovni sejem informacijske varnosti je bil letos organiziran že 10. leto zapored.

Novice |
11.10.2012, 02:15
Sorodne teme: IronKey : PaloAlto

CHS je kot zlati sponzor sodeloval na INFOSEK 2012 EXPO dogodku

Podjetje CHS d.o.o. je kot zlati sponzor sodeloval na sodobnem poslovnem sejmu informacijske varnosti INFOSEK EXPO 2012. Sodobni poslovni sejem informacijske varnosti bo letos organiziran že 7. zapored.

Novice |
17.02.2012, 12:45
Sorodne teme: PaloAlto : Pano Logic

Sodelovali smo na srečanju SLO WUG skupine iz Nove Gorice

Med drugim smo govorili o reševanju varnostnih problemov s Palo Alto Networks požarno pregrado naslednje generacije ter o celoviti in enostavni VDI rešitvi proizvajalca Pano Logic.

18.11.2014, 09:54
Sorodne teme: PaloAlto

CHS sponzor Konference INFOSEK 2014

Od 19. do 21. novembra 2014 bo v Novi Gorici, v Hotelu Perla potekala Konfernca INFOSEK 2014, kjer se bo kot sponzor predstavil tudi CHS.

27.05.2014, 02:10
Sorodne teme: PaloAlto

Uspešno izpeljan Palo Alto Networks UTD v Ljubljani

Dogodek je tako končne uporabnike, kot tudi partnerje spoznal s teorijo požarnega zidu naslednje generacije in uporabnikom omogočil, da sami na praktičnih primerih preizkusijo Palo Alto Networks naprave in se prepričajo v enostavni nadzor aplikacij in kontrolo varnosti prometa v omrežju, ki ga Palo Alto Networks zagotavlja.

 

15.03.2013, 11:51
Sorodne teme: IronKey : PaloAlto : Vidyo : PHD Virtual

CHS day -> Varno in virtualno s CHS - om

V sredo 13. marca 2013 smo s pomočjo naših partnerjev (Astec, Palsit, Projekt IP, Sinapsa in Unistar LC) organizirali CHS dan. Dogodek je potekal na Brdu pri Kranju. 

04.01.2013, 02:14
Sorodne teme: PaloAlto

Vabljeni na ultimativno testno vožnjo požarne pregrade naslednje generacije Palo alto Networks

Pridružite se nam na testni vožnji, kjer boste dobili praktične izkušnje s Palo Alto networks požarno pregrado naslednje generacije.

 

09.02.2012, 04:54
Sorodne teme: PaloAlto

Otvoritvena predstavitev novega modela PA-200 podjetja Palo Alto Networks

Organizirali smo dogodek PAN 200, na katerem je bila predstavljena najnovejša požarna pregrada podjetja Palo Alto Networks, model PA-200.

27.12.2011, 11:24
Sorodne teme: PaloAlto

Uradni začetek prodaje nove Palo Alto Networks požarne pregrade PA-200

Dogodek bo v popoldanskih urah v Zagrebu dne 24.1.2012. Glavni predavatelj bo Ides Vanneuville - Palo Alto Networks Sr. Director systems engineering EMEA.

02.11.2011, 12:31
Sorodne teme: Infoblox : PaloAlto : Arista

Udeležili se bomo šestega Slo IPv6 summita

Slovenski IPv6 Summit je osrednji dogodek v slovenskem in tudi širšem regijskem prostoru, namenjen spremljanju napredka, dosežkov ter izmenjavi dobrih praks pri prehodu na IPv6 in uvajanju v poslovna okolja in organizacije.

17.10.2011, 08:52
Sorodne teme: Citrix : Infoblox : PaloAlto : Arista : Pano Logic

Nekaj utrinkov iz dogodka Next_ITrend_2011 Ljubljana

Na "Next_ITrend_2011" smo se seznanili z nekaj najbolj inovativnimi rešitvami v zadnjem obdobju, kot sta požarna pregrada Palo Alto ali omrežno stikalo Arista. Oglejte si nekaj utrinkov iz tega dogodka.

22.04.2014, 02:32
Sorodne teme: PaloAlto

Vabilo na ultimativno testno vožnjo, Ljubljana 08.05.2014

Na poldnevni brezplačni tehnični delavnici boste skozi praktično delo na požarni pregradi v živo spoznali koncept in prednosi t.i. požarne pregrade  "nove generacije", ki jo je prvo razvilo podjetje Palo Alto Networks. Ta omogoča enostaven nadzor nad spletnimi aplikacijami (tudi Skype in mnoge druge) in hkrati ščiti omrežje in računalnike pred zlonamerno kodo (malware), saj je obenem vodilni sistem za zaščito pred vdori (IPS). 

 

28.01.2014, 03:38
Sorodne teme: PaloAlto

SAN troubleshooting tečaj v qSTC – izboljšajte svoj SAN!

V terminu od 23. do 25. septembra 2014 bomo v organizaciji našega izobraževalnega oddelka qSTC organizirali SAN troubleshooting tečaj.

28.06.2012, 09:44
Sorodne teme: PaloAlto

Vabljeni na Palo Alto Networks testno vožnjo

Pridružite se nam na ultimativni testni vožnji, kjer boste dobili praktične izkušnje s Palo Alto požarno pregrado nove generacije.

17.05.2012, 03:33
Sorodne teme: PaloAlto

Vabljeni na Palo Alto Networks ultimativno testno vožnjo

Pridružite se nam na ultimativni testni vožnji, kjer boste dobili praktične izkušnje s Palo Alto požarno pregrado nove generacije.

05.12.2011, 03:27
Sorodne teme: PaloAlto

Implementacija Palo Alto Networks požarnega zidu

Na dvodnevnem šolanju se boste naučili implementacije in kreiranja varnostnih politik za Palo Alto Networks požarni zid naslednje generacije.

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.