Članek je dodal: | Datum objave: 21. September, 2012
 

VMTurbo napoveduje izdajo Operations Manager 3.2, ki prinaša številne izboljšave in nove možnosti. Med omembnejšimi novimi funkcijami je pametno vključevanje delovnih obremenitev in integracija aplikacij v Javi in Linuxu.

VMTurbo napoveduje izdajo Operations Manager 3.2


VMTurbo napoveduje izdajo Operations Manager 3.2, ki prinaša številne izboljšave in nove možnosti.

Med pomembnejšimi novimi funkcijami v tej izdaji so tudi:

  • Pametno vključevanje delovnih obremenitev. Končajte zgodbo z načrtovanjem, gradnjo in nadzorom virtualnih okolij, tako da uvedete nove delovne obremenitve z uporabo istega analitičnega pogona, ki zagotavlja optimalno konfiguracijo obstoječe virtualne infrastrukture.
  • Integracija aplikacij v Javi in Linuxu. Samodejno odkrivanje in nadzor dodeljevanja sredstev glede na prioriteto aplikacij za virtualizirane aplikacije v Windows, Javi in Linuxu.
  • Katera od teh platform za virtualizacijo in oblak predstavlja novost: XenServer, Hyper-V, vSphere, vCloud Director, CloudStack ali RHEV? Kakorkoli že, vse so podprte in vse lahko nadzirate z uporabo ene virtualne namenske naprave VMTurbo Ops Manager.

 

Želite izvedeti več? Oglejte si spletni dnevnik z napovedjo izdelka. Prijavite se lahko tudi na nov spletni seminar, ki ga bo 25. septembra gostil Yuri Rabover, podpredsednik družbe VMTurbo, zadolžen za strategijo izdelkov. Videti boste kratko predstavitev novih zmožnosti.


Obstoječi uporabniki se lahko odločite za preprosto nadgradnjo svojega okolja. Če pa izdelka še niste preskusili, izkoristite ponudbo za brezplačen 30-dnevni preskus izdelka. Izdelek uvedete kot virtualno namensko napravo, ki je preprosta za namestitev in zagotavlja predloge za dejanja in avtomatizacijo, s katerimi izboljšate zmogljivosti celotne virtualne infrastrukture. Vse to naredite v manj kot 30 minutah.

   

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.