Članek je dodal: Neda Rosič | Datum objave: 2. Julij, 2012
Sorodne teme: Citrix
 

Raziskava je razkrila trende in razloge, zakaj zaposleni čutijo, da potrebujejo oddih od dela v pisarni, in kako bi opravili svoje delo doma ali na počitnicah.

Citrixova raziskava o delovnih mestih razkriva presenetljiva spoznanja o tradicionalnem delu v pisarni in delu doma


Santa Clara, Kalifornija, ZDA, 25. junij 2012: Nobena skrivnost ni, da so za številne med nami nekatere stvari pri delu v pisarni nadležne, stresne in celo kontraproduktivne. Nova raziskava, ki so jo za Citrix opravili pri Wakefield Research, je razkrila nekatere največje frustracije na delovnih mestih, med katerimi so delo z nekom, ki »ve vse«, udeležba na dogodkih podjetja, ki bi jih najraje zamudili, in nadrejeni, ki si pripiše zasluge za naše delo. Raziskava je razkrila tudi ustvarjalnost nekaterih zaposlenih pri tem, ko se želijo izogniti odhodu v pisarno, pa tudi, kaj so zaposleni pripravljeni žrtvovati za prilagodljivost, da lahko vsaj en dan v tednu delajo doma.


Raziskava, v kateri je sodelovalo več kot tisoč zaposlenih Američanov, je bila opravljena junija 2012. Raziskavo je opravilo podjetje Wakefield Research. Raziskava je razkrila trende in razloge, zakaj zaposleni čutijo, da potrebujejo oddih od dela v pisarni, in kako bi opravili svoje delo doma ali na počitnicah.


Med bolj ustvarjalnimi izgovori, zakaj se nekdo ni prikazal v pisarni, so bili tudi tile: danes je Elvisov rojstni dan, gorivo je predrago, psa je poškropil dihur, nadzirati moram vrtnarja, srečal sem ljubezen svojega življenja.


Celoten članek lahko preberete tukaj.  

 

Citrix sorodni članki

Ostali članki v kategoriji Novice

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.