Članek je dodal: Neda Rosič | Datum objave: 15. Junij, 2012
 

ACCESS 4.1 je ključen sestavni del Imation rešitve za mobilno varnost podatkov in zaščito identitet. Podpira upravljanje in uporabo USB flash ključkov blagovne znamke Imation ter zunanjih trdih diskov naprav.

Proizvajalec programske opreme Imation ACCESS je dodal podporo za upravljanje varnostne politike, ki temelji na lokaciji USB naprave


Podjetje Imation je napovedalo razpoložljivost novih različic programskega paketa Access 4.1, ki upravlja z varnostjo USB ključkov Imation. Glavna novost je upravljanje z varnostno politiko, ki temelji na lokacijo ključa USB (location-based security policy management), kar omogoča administratorjem nadzor USB ključkov znotraj in zunaj mreže. Administrator lahko omogoči napravi, da se odklene samo na IP naslovih, ki so opredeljeni kot varni ali na daljavi uničiti vsebine ključkov, če meni, da so podatki ogroženi. ACCESS Imation 4.1 je ključen sestavni del rešitve za mobilno varnost podatkov in zaščito identitet.


Access 4.1 podpira tudi upravljanje in uporabo ostalih Imation blagovnih znamk USB ključev in zunanjih trdih diskov naprav. Najnovejše izboljšave in prednosti vključujejo široko paleto pomembnih možnosti upravljanja varnega nadzora naprav, obnovo podatkov in izvajanje varnostnih politik ob hkratnem zmanjšanju stroškov lastništva in zmanjšanju izvedbenega časa.Za več informacij obiščite Imation.com.  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.