Članek je dodal: Neda Rosič | Datum objave: 8. Maj, 2012
 

Podjetje VMTurbo z novo rešitvijo VMTurbo Operations Manager 3.1. potrjuje svojo usmeritev v zagotavljanje kvalitete servisov.

VMTurbo je izdal novo verzijo rešitve za avtomatizirano upravljanje virtualnih okolij in oblačnih servisov


VMTurbo je izdal novo različico rešitve za avtomatizirano upravljanje virtualnih okolij in oblačnih servisov - VMTurbo Operations Manager 3.1.

 

Najpomebnejše novosti vključujejo:

  • razširitev infrastrukture Application Delivery Controller (ADC) – VMTurbo se sedaj neposredno integrira z namenskimi napravami za pospeševanje aplikacij in uravnotežanje prometa kot je Citrix NetScaler.
  • Integracija s odprtokodno platformo CloudStack – poleg vCloud Director integracije za Vmware, VMTurbo sedaj podpira tudi integracijo s CloudStack platformo.
  • Načrtovanje migracije iz fizičnega v virtualno okolje (Physical to Virtual - P2V): nova verzija omogoča zajem podatkov o fizičnem okolju in njegovo analizo z orodjem za načrtovanje. Rezultat analize da natančno specifikacijo, ki je potrebna za razširitev virtualnega okolja.
  • Razširitev nadzorne plošče dodatno poenostavlja administracijo in poudarja VMTurbo usmeritev v zagotavljanje kvalitete servisov.

 

Analitik Bernd Harzog navaja dodatne komentarje o novi različici. 

 

Dokument proizvajalca o novi različici VMTurbo Operations Manager 3.1. je na voljo v spodnji prilogi.

 

Vir  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.