Članek je dodal: Tadej Windschnurer | Datum objave: 12. Aprinl, 2012
 

CorelDRAW Graphics Suite X6 NOVO

CorelDRAW Graphics Suite X6


CorelDRAW Graphics Suite X6 - NOVO

Z veseljem sporočamo, da je izšla nova različica programske opreme CorelDRAW Graphics Suite X6.
Bodisi, da si prizadevate postati ali pa ste že izkušen oblikovalec lahko CorelDRAW ® Graphics Suite X6 programski rešitvi za grafično oblikovanje popolnoma zaupate, saj vam s svojim vsebinsko bogatim okoljem, profesionalnim grafičnim oblikovanjem, možnostjo urejanje fotografij, in programsko opremo za oblikovanje spleta nudi neskončne ustvarjalne možnosti in razvoj vašega lastnega oblikovalskega sloga.
Z vgrajeno asistenco, izobraževalnimi video posnetki in profesionalno zasnovanimi predlogami se boste takoj počutili kot doma in se boste lahko s samozavestjo lotili ustvarjanja vsega, od razpoznavnih logotipov in znakov za spletne strani po meri ter spletne grafike do plakatov, letakov in barvne poslikave za avtomobile! Ta najnovejša različica ponuja zmogljivo novo tipografsko mašino, intuitivno programsko opremo za spletno oblikovanje, napredno OpenType ® podporo, nove dokumentne sloge in še veliko več. Zato začnite oblikovati v svojem slogu!
Vsi uporabniki starejših različic imajo 90 dnevno možnost nadgradnje iz vseh predhodnih verzij CorelDRAW Graphics Suite na verzijo X6. Po 18.6. bo nadgradnja na X6 možna samo še iz verzij X4 in X5.  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.