Članek je dodal: Neda Rosič | Datum objave: 24. Februar, 2012
Sorodne teme: Arista
 

CloudVision temelji na odprtokodnih rešitvah. Uporabnikom in razvijalcem je na voljo prek spletnega mesta EOS Central.

CloudVision™ – upravljanje za podatkovna središča v oblaku, ki je neodvisno od topologije


Arista Networks CloudVision je ogrodje, s katerim je mogoče ustvariti eno točko za skrbniška opravila in upravljanje, ki je neodvisno od topologije, za več tisoč naprav. CloudVision temelji na odprtokodnih rešitvah in odprtih standardih. Rešitev kaže razširljivost in očitne prednosti arhitekture EOS.


Skrbniki lahko z uporabo orodij, ki temeljijo na odprtih standardih, nadzirajo stikala vsakega posebej ali kot skupine stikal. Zmožnosti za gruče in upravljanje so skorajda neomejene, saj lahko uporabniki in razvijalci integrirajo CloudVision v obstoječe infrastrukture za upravljanje in prilagajajo upravljanje, tako da to ustreza potrebam za podatkovna središča. CloudVision temelji na odprtokodnih rešitvah. Uporabnikom in razvijalcem je na voljo prek spletnega mesta EOS Central.


Skupaj z Aristinimi funkcijami za upravljanje, kot sta LANZ (Latency Analyzer) in VMTracerjeva prilagodljiva konfiguracija VLAN, lahko skrbniki podatkovnega središča povsem avtomatizirajo in prilagodijo zagon, nadziranje in upravljanje podatkovnega središča v oblaku.


Več o CloudVision najdete na strani proizvajalca Arista Networks.  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.