Članek je dodal: Neda Rosič | Datum objave: 24. Januar, 2012
Sorodne teme: Symantec
 

Symantec Endpoint Protection 12 je nameščen že na več kot 2,7 milijona končnih točkah po vsem svetu in to po samo šestih mesecih od predstavitve.

Symantecove platforme za zaščito končnih točk so uvrščene v kvadrant vodilnih ponudnikov


Mountain View, Kalifornija, ZDA, 19. januar 2012: Družba Symantec je danes objavila, da so pri raziskovalni družbi Gartner uvrstili njene platforme za zaščito končnih točk v kvadrant vodilnih ponudnikov za leto 2012. Ocena temelji na celovitosti vizije in zmožnosti uresničitve le-te.Symantec Endpoint Protection 12
Uporabniki se za Symantec Endpoint Protection 12 odločajo v večji meri kot za katerokoli od prejšnjih različic. Tako je Symantec Endpoint Protection 12 nameščen že na več kot 2,7 milijona končnih točkah po vsem svetu in to po samo šestih mesecih od predstavitve. Symantec Endpoint Protection 12 ponuja neprekosljivo raven zaščite, ki jo omogočata Insight, Symantecova večkrat nagrajena tehnologija za preverjanje ugleda, podprta s skupnostjo in oblakom, in SONAR, Symantecov prvi hibridni mehanizem na svetu, ki združuje preverjanje delovanja aplikacij in ugleda in lahko zato odkrije tudi neznane grožnje varnosti. Symantec Endpoint Protection 12 je zasnovan tako, da zagotavlja optimalne zmogljivosti v virtualnih okoljih. Temelji na novi arhitekturi, ki omogoča visoke zmogljivosti, ne da bi bili pri tem potrebni kakršnikoli kompromisi pri varnostnih zmožnostih, in prav to potrebujemo za tehnično napredne grožnje varnosti, s kakršnimi se srečujemo danes. Vse te tehnologije skupaj naredijo najhitrejšo in najučinkovitejšo rešitev za zaščito končnih točk v velikih poslovnih okoljih.

 

Vir  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.