Članek je dodal: Neda Rosič | Datum objave: 17. Januar, 2012
Sorodne teme: Symantec
 

Francis deSouza, predsednik Symantecove skupine za izdelke in storitve za velika poslovna okolja, govori o izzivih, ki čakajo direktorje s področja poslovne informatike v letu 2012.

Napovedi za IT v letu 2012: Vprašanja in odgovori s Francisom deSouza


V letu 2011 so poslovni podatki postali najbolj iskano premoženje v vojni kiberkriminalcev. Če k temu dodamo še izjemno veliko količino podatkov v elektronski obliki, pri čemer se obseg podatkov po vsem svetu neizmerno hitro povečuje, upoštevati pa je treba tudi vedno večje število mobilnih naprav v delovnih okoljih, potem vse to za vodje oddelkov za IT pomeni precej dodatnega dela.

 


Kaj sledi? Razkrivamo vam pogovor s Francisom deSouza, predsednikom Symantecove skupine za izdelke in storitve za velika poslovna okolja, da bi tako pridobili vpogled v to, kakšni izzivi čakajo vodje s področja poslovne informatike, ko želijo podatke v svojih poslovnih okoljih zaščititi in jih hkrati narediti dostopne. Sledi povzetek pogovora in nekaj ključnih napovedi, o katerih velja razmisliti, ko se boste v svojih organizacijah pripravljali na leto pred vami.

 

Celoten intervju se nahaja na: Symantec Official Blog.  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.