Članek je dodal: Administrator | Datum objave: 22. December, 2011
Sorodne teme: PaloAlto
 

Pri Gartnerju so objavili kvadrant vodilnih ponudnikov omrežnih požarnih zidov za velika poslovna okolja za leto 2011, v katerega so uvrstili tudi družbo Palo Alto Networks.

Gartnerjev kvadrant vodilnih ponudnikov omrežnih požarnih zidov za velika poslovna okolja


Pri Gartnerju so objavili svoj kvadrant vodilnih ponudnikov omrežnih požarnih zidov za velika poslovna okolja za leto 2011. Ključni poudarki iz poročila so:

  • Palo Alto Networks je eden izmed vodilnih ponudnikov.
  • Ponudniki v Gartnerjevem kvadrantu vodilnih ponudnikov so ponudniki z vodilno vlogo na trgu, ko gre za nove varnostne funkcije v njihovih izdelkih, ki ponujajo najboljše funkcije, namesto da bi požarni zid obravnavali kot nekaj samoumevnega, ob vsem tem pa so v preteklosti zabeležili dobre rezultate, ko je šlo za iskanje ranljivih mest v izdelkih za zagotavljanje varnosti.
  • Pri Gartnerju ugotavljajo, da smo na trgu omrežnih požarnih zidov za velika poslovna okolja priča obdobju dinamičnega razvoja. Kažejo se namreč vse večje potrebe po požarnih zidovih naslednje generacije. Na trgu so uspešni ponudniki, ki imajo odgovor na napredne ciljane grožnje varnosti.

 

"Gartnerjevo poročilo potrjuje, da je družba Palo Alto Networks pravi inovator, ko gre za zagotavljanje varnosti omrežij. To je še posebej pomembno danes, ko skrbniki za varnost omrežij zaradi novih groženj varnosti in sprememb, ki smo jim priča pri poslovanju in procesih IT, od svojih omrežnih požarnih zidov pričakujejo in tudi zahtevajo več."
René Bonvanie, podpredsednik, zadolžen za področje trženja, pri družbi Palo Alto Networks

 

Vir  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.