Članek je dodal: Administrator | Datum objave: 27. Oktober, 2011
Sorodne teme: PHD Virtual
 

PHD Virtual Backup and Replication 5.3 postavlja nova merila za zmogljivosti in prilagodljivost rastočim potrebam ter dodaja repliciranje virtualnih strojev in prilagodljive zmožnosti obnovitve v primeru katastrofe.

PHD Virtual predstavlja novo integrirano rešitev za varnostno kopiranje in repliciranje


Philadelphia, Pensilvanija, ZDA, 25. avgust 2011: Družba PHD Virtual Technologies, pionir in inovator zaščitnih rešitev za virtualizacijo, je danes objavila, da je na voljo nova različica rešitve PHD Virtual Backup and Replication. Gre za eno samo integrirano rešitev za varnostno kopiranje virtualnih strojev, obnovitev in repliciranje. Nova različica vključuje izboljšan in optimiziran procesor, ki prinaša do zdaj nedosegljive zmogljivosti in prilagodljivost rastočim potrebam za varnostno kopiranje in obnovitev virtualnih strojev ter tudi nove zmožnosti za večjo prilagodljivost pri obnovitvi v primeru katastrofe za virtualna okolja.

PHD Virtual Backup and Replication postavlja nova merila za zmogljivosti pri varnostnem kopiranju in obnovitvah virtualnih strojev, saj prinaša nov optimiziran procesor, s katerim PHD Virtual še utrjuje svoje mesto vodilnega ponudnika z najhitrejšo in zmogljivo rešitvijo za varnostno kopiranje. Nova, velikim poslovnim okoljem namenjena izdaja ponuja dvakratno število podatkovnih tokov na VBA™ (Virtual Backup Appliance), kar omogoča do 8 vzporednih tokov za hkratno varnostno kopiranje in obnovitev. Nov procesor prinaša tudi izboljšano podporo za popoln izkoristek več virtualnih CPU-jev in virtualnih sredstev, kar omogoča preprosto prilagajanje rastočim potrebam.

PHD Virtual s svojim edinstvenim pristopom za repliciranje virtualnih strojev omogoča repliciranje le-teh neposredno iz obstoječih varnostnih kopij. Za razliko od drugih izdelkov ta pristop odpravlja vpliv na sisteme v uporabi, tako da odpravlja potrebo po izdelavi dodatnih posnetkov za potrebe repliciranja. PHD Virtual s svojo pametno tehnologijo za repliciranje nadgrajuje zmožnosti za preprečevanje podvajanja in stiskanje, da tako kar najbolj zmanjša količino podatkov, ki se prenašajo na drugo lokacijo, ter tako po začetnem repliciranju prenese samo spremenjene podatke. Integriran preskusni način omogoča preverjanje repliciranih virtualnih strojev.

Druge dodatne zmožnosti so še OpenRestore™, Open Export in masovna obnovitev, kar omogoča še večjo prilagodljivost za izboljšanje obnovitve v primeru katastrofe za virtualna okolja. Te nove tehnologije omogočajo preprostejšo obnovitev in prenosljivost ključnih varnostno kopiranih podatkov, kot je bilo to mogoče kdajkoli prej, vse to pa omogoča optimizirane prenose na tračne sisteme in podatkovne shrambe v oblaku.

»Virtualizacija se vse bolj uveljavlja, zato so vse večje tudi potrebe po boljših zmogljivostih in prilagodljivosti rastočim potrebam, pomembni pa so tudi optimizirani načini za obnovitev v primeru katastrofe,« je povedal Thomas Charlton, predsednik ter glavni in izvršilni direktor družbe PHD Virtual Technologies. »Za izdelke drugih ponudnikov so značilni nepotrebni stroški, njihove rešitve pa so tudi zapletene. Poleg tega konkurenčni izdelki ne ponujajo zmogljivosti in prilagodljivosti rastočim potrebam, kar je nujno za zaščito hitro rastočih virtualnih okolij. Nova izdaja naše rešitve prinaša novo raven zmogljivosti pri varnostnem kopiranju, obnovitvi in repliciranju, obenem pa zagotavlja preprosto uporabo in prilagodljivost rastočim potrebam ne glede na velikost okolja uporabe.«

Razpoložljivost

PHD Virtual bo svojo novo rešitev PHD Virtual Backup and Replication predstavil na prireditvi VMworld 2011, ki bo prihodnji teden v Las Vegasu, ZDA. PHD Virtual Backup and Replication bo uporabnikom na voljo v zadnjem četrtletju 2011. Za več informacij obiščite spletno mesto ali pišite na sales@phdvirtual.com.  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.