Članek je dodal: Administrator | Datum objave: 20. Oktober, 2011
Sorodne teme: Vidyo
 

Družbi Frost & Sullivan in Vidyo, prvi ponudnik osebne teleprisotnosti, sta danes objavili, da je Vidyo prejemnik prestižne nagrade za odličnost izdelkov, ki jo je prejel za svoje sisteme infrastrukture za videokonference.

Vidyo je za svoje sisteme infrastrukture za videokonference prejel prestižno nagrado za odličnost izdelkov, ki jo podeljuje Frost & Sullivan


Pri družbi Frost & Sullivan so zapisali, da je Vidyo ključni igralec na trgu, ki je s svojimi rešitvami zelo konkurenčen in to na trgu, ki mu vladajo veliki ponudniki. Frost & Sullivan ocenjuje, da bo Vidyo s svojo platformo in API-ji povečal svoj tržni delež.

»Na trgu, na katerem je pomemben tehnološki napredek, se Vidyo uveljavlja s svojim inovativnim pristopom in izdelki, ki so pozicionirani tako, da zagotavljajo rast podjetja,« je povedal Roopam Jain, direktor, ki je pri družbi Frost & Sullivan zadolžen za rešitve za poenoteno komuniciranje in sodelovanje. »Ko gre za inovativnost, tehnično odličnost, prilagodljivost rastočim potrebam in prilagodljivost različnim videokonferenčnim okoljem, se zbirka rešitev VidyoConferencing resnično izkaže. Vidyo s svojo tehnologijo omogoča ustvarjanje novih, drugačnih in stroškovno učinkovitih aplikacij, ki jih odlikuje želeno razmerje med ceno in zmogljivostmi.«

Vidyo svoj uspeh gradi z novimi in inovativnimi izdelki po meri uporabnikov. Pri Frost & Sullivanu v svojem poročilu posebej omenjajo Vidyove izdelke VidyoRouter, VidyoRouter Cloud Edition, VidyoPanorama in VidyoMobile, pri tem pa poudarjajo visoko kakovost rešitve in razumno ceno. Vidyo si lahko s svojimi izdelki zagotovi hitro rast na trgu rešitev za videokonference. Poleg prestižne nagrade, o kateri je govor tukaj, je Vidyo tudi prejemnik nagrade Wall Street Journal Innovation Award za omrežne, internetne in širokopasovne rešitve.

»Prestižna nagrada za odličnost izdelkov, ki jo podeljuje Frost & Sullivan, priča o izjemnem dosežku družbe Vidyo, ki je v tej panogi dosegla to, kar drugi poskušajo že več deset let. Tukaj gre za ceno in zmogljivosti videokomunikacij, ki so usklajene s pričakovanji uporabnikov, Vidyo pa zagotavlja tudi teleprisotnost prek interneta in brezžičnih omrežij, kar je na voljo za ceno infrastrukture VoIP,« je povedal Ofer Shapiro, glavni in izvršilni direktor ter soustanovitelj družbe Vidyo. »Veseli nas, da so naše dosežke opazili tudi drugi.«

Vidyove rešitve so odlično pozicionirane, da zadostijo trenutnim in prihodnjim potrebam v velikih poslovnih okoljih. Pomembna sta dva trenda: Video postaja prevladujoča oblika komuniciranja, kar je posledica uspeha izdelkov za končne uporabnike, obenem pa tehnologija omogoča prihranke pri potnih stroških, tukaj pa so še pobude za okolju prijazno poslovanje. Drug trend je ta, da uporabniki zahtevajo orodja za večjo storilnost in komuniciranje, ki morajo biti na voljo na obstoječih platformah strojne opreme, kot so tablice, in morajo podpirati standardne strežniške tehnologije. Trg rešitev za videokomuniciranje ima velik potencial. Vidyo s svojo arhitekturo Adaptive Video Layering™ ponuja nov pristop k videokonferencam, ki odpravlja zakasnitve, zamrzovanje slike in začasno izgubo zvoka, kar je nekako značilno za klasične rešitve za videokonference, pri tem pa ne zahteva dragih nadgradenj pasovne širine in drugih zahtevnih rešitev. Vidyo zagotavlja izkušnjo visoke ločljivosti za mobilne, namizne in sobne sisteme ter takojšnjo teleprisotnost.  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.