Članek je dodal: Administrator | Datum objave: 30. Avgust, 2011
Sorodne teme: Skybox
 

Družba Skybox Security, vodilni ponudnik na področju aktivnega upravljanja varnostnega tveganja, je danes napovedala podporo za požarne zidove naslednje generacije, izdelek družbe Palo Alto Networks.

Skybox Security napoveduje podporo za požarne zidove naslednje generacije, izdelek družbe Palo Alto Networks


Tako bo naslednja izdaja njihove rešitve Skybox Firewall Assurance, ki je napovedana za april, omogočala uporabnikom avtomatizirano in dosledno nadziranje in upravljanje infrastruktur za požarni zid, ki vključujejo požarne zidove naslednje generacije, izdelek družbe Palo Alto Networks.

»Naši uporabniki preskušajo požarne zidove naslednje generacije, med katere sodijo tudi izdelki družbe Palo Alto Networks,« je povedal RJ Dobbins iz družbe Secure Data Solutions, ki je Skyboxov ponudnik rešitev z dodano vrednostjo in ima močno bazo uporabnikov v energetskem sektorju. »Z veseljem pričakujemo naslednjo izdajo rešitve Skybox Firewall Assurance, saj nam bo ta omogočala upravljanje več vrst požarnih zidov hkrati, kar je za uporabnike priložnost za hiter prehod na požarne zidove naslednje generacije.«

Podpora, ki jo v svojih rešitvah zagotavlja Skybox Security, omogoča veliko več kot to, da so omrežni požarni zidovi naslednje generacije obravnavani kot samo še en omrežni požarni zid. Skyboxove rešitve vključujejo podatke o uporabnikih in aplikacijah, ki so po novem na voljo na seznamih za nadzor dostopa, v svoj model in analize omrežja. Ta zmožnost omogoča uporabnikom, da razumejo učinkovitost nadzora varnosti omrežja, kar vključuje tudi požarne zidove naslednje generacije, da bi tako zaščitili ključne aplikacije pred grožnjami varnosti v internetu in zlorabami. Uporabniki bodo lahko ustvarili pravilnike varnosti za natančen nadzor nad uporabniki in aplikacijami, preverili pravila za požarni zid in jih primerjali s temi pravilniki, sledili spremembam in preverjali konfiguracije platforme. Vse to bo mogoče prek rešitve Skybox Firewall Assurance.

»Veseli nas, da lahko zagotovimo podporo za uporabnike, ki uvajajo požarne zidove naslednje generacije, izdelek družbe Palo Alto Network, tako kot tudi za uporabnike, ki požarne zidove preskušajo v svojih laboratorijih,« je povedal Gidi Cohen, glavni in izvršilni direktor družbe Skybox Security. »Napovedana podpora je še kako pomembna tudi za naše pooblaščene prodajalce in partnerje, ki so pri svojih strankah zaznali potrebo prav po teh zmožnostih.«

Ključne funkcije v prihajajoči izdaji vključujejo razširjene zmožnosti analize doseganja skladnosti. To omogoča uporabo najboljših praks pri seznamih za nadzor dostopa, ki vključujejo podatke o uporabnikih in aplikacijah. Skyboxove zmožnosti sledenja spremembam bodo uporabnikom požarnih zidov naslednje generacije, izdelekom družbe Palo Alto Network, omogočile vpogled v spremembe konfiguracij v času. A to še ni vse. Uporabniki bodo lahko z rešitvijo Skybox Network Assurance vključili požarne zidove družbe Palo Alto Networks v celovit zemljevid omrežja za odpravljanje težav pri dostopu in povezovanju med požarnimi zidovi, usmerjevalniki, izenačevalniki obremenitve in drugimi omrežnimi napravami.

»Navdušeni smo nad tem, da podjetja, kot je Skybox, v svojih rešitvah širijo zmožnosti nadzora in analiziranja za požarni zid ter tako omogočajo uporabnikom, da resnično izkoristijo prednosti požarnih zidov naslednje generacije,« je povedal Punit Minocha, podpredsednik, zadolžen za poslovni razvoj pri družbi Palo Alto Networks. »Za naše uporabnike je to velik korak naprej, saj bodo lahko pospešili svoje načrte za prehod na nove rešitve, pri tem pa v svoja obstoječa okolja integrirali požarne zidove naslednje generacije.«

Skybox Security Enterprise vključuje:

  • Skybox Firewall Assurance (ocenjevanje požarnega zidu, doseganje skladnosti PCI, upravljanje sprememb in optimiziranje pravil za požarni zid)
  • Skybox Network Assurance (modeliranje omrežja, doseganje skladnosti pri dostopu in odpravljanje težav pri povezovanju)
  • Skybox Risk Control (modeliranje napadov, ocenjevanje tveganja, upravljanje ranljivih mest in optimiziranje popravkov)
  • Skybox Change Manager in Skybox Threat Manager (rešitve za upravljanje delovnega procesa pri zagotavljanju varnosti, ki so na voljo kot dodatna možnost, za upravljanje sprememb požarnega zidu in odziv na grožnje varnosti)  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.