Članek je dodal: Administrator | Datum objave: 17. Oktober, 2011
Sorodne teme: Arista
 

Arista je bila s svojo družino stikal s podporo za VM Tracer in VXLAN izbrana v kategoriji najboljše strojne opreme za virtualizacijo. Glasove za najboljšo rešitev so prispevali uporabniki, analitiki in uredniki.

Arista je za svoje omrežne izdelke prejela prestižno nagrado za najboljšo rešitev na konferenci VMworld 2011


Družba Arista Networks, vodilni ponudnik stikal naslednje generacije za podatkovna središča in omrežje v oblaku, je danes objavila, da so na konferenci VMworld in pri TechTargetovem SearchServerVirtualization.com prepoznali njene rešitve kot najboljše na konferenci VMworld 2011 in sicer v kategoriji strojne opreme za virtualizacijo. Zmago so Aristi prinesle predstavitve v živo, na katerih so pokazali Aristin VM Tracer. Gre za zmožnost, ki je povsem integrirana v Aristin EOS (Extensible Operating System) in deluje s celotno družino stikal za omrežje v oblaku Arista 7000 ter povezuje Aristina stikala z VMware vSphere in vCloud Director, da tako ustvari prilagodljivo infrastrukturo, v kateri se omrežje odziva na zaznane spremembe v omrežju virtualnih strojev. Kombinacija rešitev VXLAN in VM Tracer omogoča dodatne prihranke pri virtualizaciji na ravni celotnega omrežja in omogoča preprosto zagotavljanje virtualnih strojev ne glede na lokacijo računalniških sredstev ali sredstev podatkovne shrambe.

Nominacijo za najboljšo rešitev na konferenci VMworld 2011 so ocenili strokovnjaki, med katerimi so uredniki, neodvisni analitiki, svetovalci in uporabniki rešitev VMware. Več kot 250 predlaganih rešitev se je potegovalo za nagrade v osmih različnih kategorijah. Vsako leto se izkaže, da so zmagovalci ključni igralci na trgu in da spodbujajo razvoj tehnologij za virtualizacijo. Aristin EOS je najnaprednejši operacijski sistem za omrežja, zasnovan posebej za potrebe zahtevnih uporabnikov, ki tako rešitev potrebujejo za virtualizacijo, računalništvo v oblaku in aplikacije za delo z velikimi količinami podatkov. EOS je zgrajen na odprtem ogrodju, ki z API-ji omogoča hitro integriranje s sistemi SDN (Software Defined Networking), kot je VXLAN, in drugimi krmilniškimi sistemi.

»Trdno partnerstvo med družbama Arista in VMware, ki se je začelo z rešitvijo VM Tracer, se je nadaljevalo z razvojem sistema VXLAN,« je povedal Allwyn Sequeira, podpredsednik, zadolžen za varnostne in omrežne rešitve pri družbi VMware. »Aristina nagrada za najboljšo rešitev na konferenci VMworld 2011 in sicer za najboljšo strojno opremo za virtualizacijo priča o inovativnosti in inženirski odličnosti Aristinih strokovnjakov, hkrati pa je to tudi dokaz uspešnega sodelovanja med VMwareom in Aristo, da bi tako skupaj našim strankam ponudili rešitve za podatkovna središča, ki so optimizirane za virtualizacijo in oblak.«

EOS z rešitvijo VM Tracer je bil prikazan v kombinaciji z novo zmožnostjo VXLAN, ki omogoča mobilnost VM prek meja usmerjevalnika za raven 3, pri čemer Arista ustvari povezave med fizičnim in virtualnim omrežjem, da tako avtomatizira zagotavljanje ter poenostavi delovanje in odpravljanje težav v tuneliranem okolju VLAN. Podpora za VXLAN temelji na Aristini rešitvi VM Tracer, ki že v osnovi podpira integracijo z vSphere in vCloud ter tako omogoča samodejno zagotavljanje VLAN in tudi povsem avtomatizirano uvajanje v oblaku.

»Tesno sodelovanje pri sistemu VXLAN z uporabniki naših rešitev in inženirji, pri čemer so v središču izzivi iz resničnega sveta, vedno prinese uporabne inovacije, kot sta VM Tracer in VXLAN,« je komentiral Douglas Gourlay, podpredsednik pri družbi Arista Networks. »Pri Aristi so najpomembnejši uporabniki, zato smo zanje ustvarili najboljšo omrežno platformo za virtualizacijo in računalništvo v oblaku.«  

 

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.