Članek je dodal: Administator | Datum objave: 14. November, 2013
 

Testni centri v CHS - u


Najbolj pogosti izpiti v Prometric Academic:

TOEFL je mednarodni izpit iz ameriške angleščine, kratica za Test of English as a Foreign Language. S testi TOEFL merijo sposobnost razumevanja ameriške angleščine in s tem sposobnost študenta, da se vključi v študijsko okolje. Izpit je potreben za vse, ki se potegujejo za katero od ameriških štipendij.
GRE - Graduate Record Examination - namenjen je kandidatom za podiplomski študij, izvaja pa se v dveh oblikah. Splošni GRE meri sposobnost različnih oblik argumentiranja, kritičnega razmišljanja ter analitičnega pisnega izražanja. GRE Subject test je namenjen testiranju za določeno študijsko področje (za 8 različnih področij).
NCSF licenca za fitnes trenerje Postani profesionalni osebni fitnes trener z mednarodno priznano NCSF licenco! Osvoji celovito znanje in pridobi izkušnje pod vodstvom priznanih strokovnjakov na področju osebnega trenerstva, nutricionizma, športne medicine in fitnesa. 
EPSO - Zaposlitev Slovencev pri institucijah EU. Preden se lahko posameznik zaposli kot uradnik, uradnik-lingvist (prevajalec ali tolmač) ali asistent v eni od institucij, mora opraviti izpit (tako imenovani concours). Gre za testiranje znanja iz evropskih zadev in preverjanje delovnih sposobnosti kandidatov, cilj izpitov pa je pridobiti visoko usposobljene uradnike.
PMP/PMI - certifikat je možno pridobiti z opravljanjem izpita, za katerega je treba imeti izpolnjene zahtevane pogoje. Ko se kandidat odloči, katero PMI certifikacijo želi pridobiti, je prvi korak natančen pregled pogojev in navodil za postopek prijave in opravljanja izpita. Po uspešno opravljenem izpitu in pridobitvi certifikacije (velja za vse certifikacije, razen za CAPM) morajo posamezniki še nadalje skrbeti za svoje strokovno izpopolnjevanje na področju projektnega vodenja v skladu s programom PMI Continuing Certification Requirements. 
Več informacij o podjetju in izpitih Prometric
Več informacij do podjetja Pearson Vue in IT izpitov
Za dodatna vprašanja smo vam na voljo na info@qstc.com ali na telefon 01 475 95 12 in 01 475 95 15.
Vljudno vabljeni!
Vaša CHS Itipo ekipa.

   

 

Mini galería:

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.