Članek je dodal: Administrator | Datum objave: 27. Marec, 2013
Sorodne teme: IronKey : PaloAlto
 

Zavarujte sebe in svoje kliente, da ne bodo naslednjič pisali o vas !


V preteklosti, se je v slovenskem  poslovnem svetu, vse premalo posvečalo takim nevarnostim, kljub temu da smo na njih opozarjali, vendar nikoli ni prepozno zato dovolite da vam pomagamo  in da skupaj preprečimo podobne primere.  Kot rešitev za preprečevanje takih in podobnih primerov, vam ponujamo požarne pregrade nove generacije Palo alto.  Požarne pregrade proizvajalca Palo alto, so preverjene in tudi s strani določenih analitskih hiš potrjene, kot najboljša rešitev za prepričevanje zgoraj omenjenih dogodkov.  Statistike in poročila, ki jih dnevno izdelujejo proizvajalci požarnih pregrad, poročajo  o nekaj 100 verzij t.i »malware« programske kode, ki jo za te namene uporabljajo nepridipravi. Uspešnost posamezne naprave, pa se meri in ocenjuje tudi po tem, kako dobra je v odkrivanju  novih verzij »malware« kode in tudi drugih oblik napadov na omrežja posameznih  institucij.

Ker pa se je potrebno zaščititi tudi na strani klientov, se v svetu, vse bolj uveljavlja in priporoča uporaba varnih USB ključev , kjer so vsi  podatki kriptirani, obenem pa je onemogočen dostop in zloraba zapisanih podatkov v primeru izgube ključka.  

Več o nas in naši ponudbi najdete na naših spletnih straneh, prav tako pa bomo veseli vašega klica in vam z veseljem svetovali, kako se ubraniti in izogniti takim neprijetnim zadevam.

 

Več o samih vdorih si lahko preberete na naslednjih povezavah:

http://www.policija.si/index.php/component/content/article/35-sporocila-za-javnost/66461-policija-uspeno-preiskala-vdore-v-spletno-bannitvo-

https://www.varninainternetu.si/2013/vdori-v-sisteme-e-bancnistva-slovenskih-podjetij/


 

Vaša CHS Itipo ekipa!  

 

Mini galería:

IronKey PaloAlto sorodni članki

Ostali članki v kategoriji Novice

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.