Članek je dodal: Neda Rosič | Datum objave: 9. Februar, 2012
Sorodne teme: PaloAlto
 

Organizirali smo dogodek PAN 200, na katerem je bila predstavljena najnovejša požarna pregrada podjetja Palo Alto Networks, model PA-200.

Otvoritvena predstavitev novega modela PA-200 podjetja Palo Alto Networks


Na dogodku, ki je potekal 24. januarja 2012 ob 14. uri v Zagrebu, so se zbrali Palo Alto partnerji in ostali udeleženci, ki so se želeli seznaniti z najnovejšo pridobitvijo med požarnimi pregradami, modelom PA-200. Gre za novo najmanjšo enoto, ki je glede zmogljivosti in cene zelo primerna tudi za naše okolje.

 

Glavni predavatelj dogodka je bil Ides Vanneuville, Palo Alto Networks direktor sistemskega inženiringa za regijo EMEA. V svoji predstavitvi je udeležence seznanil z dandanašnjimi omrežnimi izzivi, ki povečujejo potrebo po uporabi tako imenovane nove generacije požarnih pregrad (Next-Generation Firewall) in  tako predstavil tudi Palo Alto tehnologije, ki sodijo med te. Največ zanimanja je pritegnila predstavitev nove arhitekture WildFire, ki je sestavni del Palo Alto požarnih pregrad in pa seveda novi PA-200.

 

Za gospodom Vanneuvillom je sledila še predstavitev Petra Brgana iz Itipa d.o.o., ki je govoril o omrežnem usmerjevalniku Vyatta. Gre za zelo ugodno in fleksibilno alternativo klasičnim rotuerjem. Dogodek se je zaključil z neformalnim druženjem ob pijači in prigrizkih.  

 

Mini galería:

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.