Članek je dodal: Administrator | Datum objave: 2. December, 2011
Sorodne teme: OpenStack
 

Seminar o tehnologijah, s katerimi na dostopen način zgradimo "svoj oblak". Brezplačni seminar bo potekal v Tehnološkem parku Ljubljana, in sicer 14. decembra od 10h do 15h.

Odprto in varno v oblakSmo pred začetkom zanimivega obdobja, ko se bodo interni IT sistemi posodabljali v "zasebni oblak", postajali "cloud-ready", se povezovali z "javnimi oblaki" da bi svojim uporabnikom ponudili apliakcije in storitve, ki jih potrebujejo. Da bi pripravili znanja za to pot, potekajo v Sloveniji številne dejavnosti v raziskovalnih organizacijah, univerzah in podjetjih - kot v Centru za računalništvo v oblaku (www.cloud.si), Kompetenčnem centru za računalništvo v oblaku KC Class (www.kc-class.eu), Eurocloud...

Seminar "Odprto in varno v oblak" predstavlja:

  • Platformo "OpenStack" (s katerim lahko podjetje ali ustanova na dostopen način zgradi oz. posodobi svoj računalniški center v smeri zmogljivega in varnega "zasebnega oblaka")
  • Dosedanje izkušnje v Sloveniji s to rešitvijo.
  • In še več.

 

Vabimo vas, da se udeležite seminarja "Odprto in varno v oblak" in izkoristite priložnost ter se seznanite z vodilnim "oblačnim" trendom ter znanji s tega področja, ki nastajajo v Sloveniji.

 

Udeležba je brezplačna.


DATUM IN LOKACIJA


Prijava

  

 

SPONZORJI

 

AGENDA

 

Za ostale informacije nas pokličete na: 01 475 95 00
ali pišete na e-naslov: info@chs.si.

   

 

Mini galería:

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.