Članek je dodal: | Datum objave: 7. Julij, 2014
Sorodne teme: IPv6
 

Brocade delavnica v Ljubljani in Zagrebu! Prikazane prednosti Ethernet fabric implementacije


CHS Itipo in Brocade Networks sta v Ljubljani in Zagrebu 2. in 3. julija 2014 organizirala Ethernet Fabric delavnico. Udeleženci so imeli priložnost spoznati tehnologije iz Fibre Channel sveta, ki jih je Brocade vgradil v Ethernet stikala za podatkovne centre. Na delavnici  je bila v živo prikazana implementacija in uporaba Ethernet Fabrica, ki zagotavlja enako “lossless" tehnologijo kot Fibre Channel. Pozornost je bila namenjena tudi integraciji z virtualnimi okolji, kjer Brocade podpira vse znane proizvajalce hypervisorjev.

Brocade je s prevzemom Vyatte vodilni tudi na SDN (Software Defined Network) področju. Zaradi velikega zanimanja zato septembra skupaj z Brocadom pripravljamo SDN  delavnico. Podrobnosti o SDN delavnici bomo objavili naknadno.
 
Več o Brocade-u - http://www.brocade.com/index.pageBrocade je eden od prvih ponudnikov na trgu Ethernet fabric. Svoj prvi proizvod, ki je podpiral to tehnologijo je ponudil leta 2010, precej pred svojimi ponudniki. Brocade, kot proizvajalec, ki se izključno ukvarja z omrežji za prenos podatkov in omrežji znotraj skladiščnih sistemov, ima v podatkovnem centru na tem področju prevladujočo vlogo. Brocade-ov Ethernet fabric, imenovan VCS, predstavlja dobro zasnovano ponudbo za virtualizacijo podatkovnih centrov. Primerna družina VDX stikal podpira 1GbE, 10GbE in 40GbE z možnostjo podpore za 100GbE (pomlad 2014). Brocade VCS tehnologijo uporablja več kot 1500 vodilnih podjetij na svetu.

Za vse dodatne informacije o Brocade IP stikalih se lahko obrnete na   prodaja@chs.si .  

 

Mini galería:

© 2011 Vse pravice pridržane. CHS d.o.o. Ljubljana, Slovenija, Tehnološki park 18, Stavba C1 / 3.nadstropje, telefon: 01 475 95 00, e-pošta: info@chs.si.